Connect with us

Kisah

60,000 pemuda datang untuk memohon menjadi suami kepada wanita kaya ini dengan syarat istimewa yang perlu diikuti oleh bakal suaminya, namun janda kaya ini sudah berkahwin sebanyak 14 kali yang berakhir dengan penceraian

Avatar of kidin

Published

on

asvs

60,000 pemuda datang untuk memohon menjadi suami kepada wanita kaya ini dengan syarat istimewa yang perlu diikuti oleh bakal suaminya, namun janda kaya ini sudah berkahwin sebanyak 14 kali yang berakhir dengan penceraian

Wanita yang dikenali sebagai Leena Jungjunja (Leena Jung) dipercayai telah berkahwin sebanyak 14 kali namun perhubungan tersebut tidak berkekalan dan berakhir dengan penceraian. Wanita Thailand ini berusia 62 tahun dikatakan mempunyai hobi yang ‘pelik’ dengan kerap menukar suami.

jandakaya

syarat istimewa yang ditetapkan

Menerusi laporan Tribun News, wanita ini merupakan seorang peguam, hartanah, ahli politik serta pengusaha pakaian dan kosmetik.

Difahamkan, janda ini meletakkan syarat istimewa yang perlu diikuti oleh bakal suaminya iaitu mesti botak dan kuat ‘melayannya’ di atas katil.

Mengulas lebih lanjut, wanita ini mempunyai dua orang anak dan didakwa menukar suami seperti menukar pakaian.

Wanita ini menggunakan duit sebagai ‘senjata’ utama bagi mencari suami baharu yang jauh lebih muda daripada usianya.

Secara keseluruhan Leena Jung telah berkahwin dengan 14 lelaki botak namun hubungan tersebut berakhir dengan penceraian.

Pada tahun 2017 Leena Jung membuat pengumuman dan menjelaskan dia mahu mencari suami yang ke-9.

Apa yang lebih mengejutkan, apabila syarat yang diletakkan begitu pelik antaranya umur maksimum 25 tahun, mempunyai ketinggian 1.8 meter, berat kurang daripada 70 kg, mempunyai six packs dan mampu memenuhi ‘keperluannya’ di atas katil sebanyak 28 kali sehari.

60,000 pemuda yang memohon

Screenshot 2022 02 03 at 10.23.41 AM
Difahamkan 60,000 pemuda datang untuk memohon menjadi suami kepada Leena Jung dan dia akhirnya memilih seorang lelaki 34 tahun lebih muda daripadanya dikenali sebagai Rangsee Saransiriborriruk.

Namun, wanita ini sekali lagi diuji apabila perkahwinan tersebut hanya berkekalan dalam tempoh satu bulan sebelum mereka mengambil keputusan untuk bercerai.

Leena Jung dilihat tidak serik apabila dia sekali memberitahu akan berkahwin dengan suami baru yang ke-14 pada tahun 2019.

Namun tanpa disangka, lelaki ini telah mencuri sebuah kereta Mercedes bernilai hampir 10 juta baht dan kemudian melarikan diri tanpa meninggalkan sebarang kesan.

Pada tahun 2018 Leena Jung nekad untuk melakukan pembedahan plastik bagi menukar penampilannya dan ingin kelihatan lebih muda. Bagaimanapun, pembedahan tersebut tidak berjaya dan hasilnya begitu mengecewakan. Mukanya terdapat kesan bengkak dan lebam.

Disebabkan pandemik Covid-19, beberapa syarikat Leena Jung telah ditutup berikutan mengalami kerugian.

Sumber: Tribun News via Oh Bulan

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

MAJALAH ILMU