Connect with us

Kisah

Orang Y4hudi Di Isr4el Sedang Giat Menemp4h P3dang Titanium Dalam Jumlah Yang Banyak, Mereka Juga Membina Tembok-tembok Dan Menanam Pokok Ghardaqah Dengan Banyaknya

Avatar of kidin

Published

on

jhqcdbqacv

Orang Y4hudi Di Isr4el Sedang Giat Menemp4h P3dang Titanium Dalam Jumlah Yang Banyak, Mereka Juga Membina Tembok-tembok Dan Menanam Pokok Ghardaqah Dengan Banyaknya

Mengapakah Kaum Y4hudi menempah p3dang-p3dang Titanium? Adakah mereka lebih mengetahui dari kita? Memang mereka lebih mengetahui, peka, yakin dan sedang bersedia bersungguh-sungguh untuk menghadapi saat-saat genting pemusn4han bani Y4hudi secara total dari muka bumi.

1eef22f7a72f4939a2c0a74209e728e3

Pep3rangan di era Mahadi hanya akan berlaku di waktu siang dan bersenj4takan p4nah, ped4ng dan tomb4k. Mustahil? Allah Maha Berkuasa untuk melakukan sesuatu. Imam Mahadi akan berdoa kepada Allah agar minyak dilenyapkan dari muka bumi. Bayangkan dunia tanpa minyak. Waktu itu manusia akan berkenderaan hidup bukan berkenderaan m4ti.

1962002011

Y4hudi memang suka mel4wan takdir. Percayalah era Imam Mahadi dan D4jjal sudah terlalu hampir. Kaum Y4hudi amat yakin pemimpin Agung mereka iaitu Al-Moshaikh (D4jjal) akan muncul mengetuai mereka. Kaum Kr!stian pula amat yakin bahawa Al-Masih (Nabi Isa a.s) akan muncul memimpin mereka. Manakala kita, kaum muslimin yakin bahawa Al-Mahadi, Al-Moshaikh (D4jjal) dan Al-Masih a.s akan muncul. Menarik bukan?

Sesungguhnya Y4hudi sedang k3cut perut yang teramat-amat. Mereka membina tembok-tembok di Isr4el. Menanam pokok Ghardaqah dengan banyaknya. Malah telah menempah p3dang Titanium dengan banyaknya. Hari mereka akan disemb3lih di bumi Isr4el makin hampir.

Mereka menempatkan t3ntera proksi di bumi Afghanistan dan Iraq untuk menghadang t3ntera dari Timur. Tetapi ramai umat Islam sedang l4lai dan hampir tidak ambil peduli pada era yang ditentukan olehNya tetapi telah dikhabarkan oleh RasulNya 1426 tahun lampau.

penanaman pohon gharqad 7

Ketahuilah era Islam menakluki dunia semakin hampir. Benarlah sabda Rasulullah saw bahawa akan sampai satu masa tidak akan ada satu pintu yang tidak akan dimasuki Islam. Panjang umur kita semua akan menyaksikan seorang pemimpin Agung bergelar Imam Mahadi akan memerintah dunia sambil memegang panji-panji Islam.

Sumber: http://sambalsyaitan.blogspot.com

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

MAJALAH ILMU