Connect with us

Kisah

Lelaki berputih mata selepas bakal isterinya dikahwinkan dengan saudara-mara sendiri berikutan tindakannya yang datang lambat dan dalam keadaan m4buk ke majlis perkahwinan

Avatar of kidin

Published

on

ijnbf

Lelaki berputih mata selepas bakal isterinya dikahwinkan dengan saudara-mara sendiri berikutan tindakannya yang datang lambat dan dalam keadaan m4buk ke majlis perkahwinan

Akibat datang lambat ke dewan perkahwinan dan dalam keadaan m4buk, seorang lelaki di New Delhi, India berputih mata selepas bakal isterinya berkahwin dengan saudara-mara sendiri berikutan tindakannya itu.

Screenshot 2022 05 05 at 10

Datang majlis dalam keadaan m4buk

Menerusi laporan Daily Star, majlis perkahwinan tersebut berlaku di Kampung Malkapur Pangra, daerah Buldhana dan sesi berkenaan sepatutnya berlangsung pada pukul 4 petang namun pengantin lelaki tidak munculkan diri. Bagaimanapun pengantin lelaki ini akhirnya munculkan diri pada jam 8 malam bersama beberapa rakannya dalam keadaan m4buk.

Bukan itu sahaja, kehadiran mereka turut membuat kecoh dan dipercayai meng4nggu tetamu yang hadir seperti g4ngster jalanan. Susulan daripada itu, ibu bapa kepada pengantin perempuan mengambil keputusan meneruskan majlis tersebut namun anaknya disatukan dengan salah seorang saudara-mara yang hadir ketika itu sebagai tetamu.

Screenshot 2022 05 05 at 10 1 1

Saya tidak mahu anak saya berkahwin dengan pem4buk seperti itu. Selepas berbincang dengan keluarga, kami bersetuju memilih saudara terdekat (sepupu) sebagai pengganti calon suami anak saya.

Keputusan itu diambil oleh bapa pengantin berikutan tidak mahu anaknya berkahwin dengan pem4buk.

Sumber: Daily Star

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

MAJALAH ILMU