Connect with us

AGAMA

Jika Rasa Diri Di si hir, Minum Buah Ini Dan Lakukan Perkara Ini Untuk Membuang Si hir, Semoga Bermanafaat

Avatar of majalahilmu

Published

on

Jika Rasa Diri Di si hir Minum Buah Ini Dan Lakukan Perkara Ini Untuk Membuang Si hir Semoga Bermanafaat

Jika Rasa Diri Di si hir, Minum Buah Ini Dan Lakukan Perkara Ini Untuk Membuang Si hir, Semoga Bermanafaat

Bagaimana kita hendak membuang si hir atau santau? Di zaman yang moden ini dan sudah hampir 2020 masih lagi terdapat di kalangan masyarakat kita yang suka menggunakan perkara yang khurafat dan syirik seperti menghantar sihir.

Ustaz Norazri Medzlan merupakan Pengasas at Pusat Rawatan As-Syifa An-Nur telah kongsikan bagaimana kita boleh membuang sihir yang terkena. Mari baca ..

BAGAIMANA KITA INGIN MEMBUANG SI HIR

Santau/sihir memberikan kesan sa kit kronik pada tu buh badan seperti sa kit ken ser, ketum buhan atau sa kit kro nik yang lain. Bagaimana cara untuk mema tikan ra cun santau/sihir tersebut?

Cari kelapa muda, Minum air kelapa tersebut pada jam lebih kurang 12 tghr – 1 ptg. Minum jangan letak ais batu atau gula (ori). Sebaiknya minum didalam buah kelapa tu juga, tak perlu pakai cawan atau straw.

Sebelum minum air kelapa tersebut baca surah Al-Fatihah 1x dan surah Taha Ayat 69 sebanyak 3x kemudian doa (contoh: Ya Allah jadikan air kelapa ni sebagai penawar bagi segala penya kit dan ra cun bagi segala gangguan jin dan syaitan). Minum dengan perlahan diselangi dengan selawat nabi sehingga habis.

Jika ditubuh kita mempunyai ra cun santau/sihir kita akan muntah lendir seperti air liur tapi dalam bentuk berbuih-buih. itula bisa-bisa santau yg ada di tu buh seseorang yg terkena santau.

Amalkan minum air kelapa seminggu 2 kali. Insya Allah jika dijadikan amalan ra cun santau/sihir tidak akan memberikan kesan sampingan pada tubuh kita seperti ken ser, ketumbuhan atau sa kit2 kronik yg lain. Insya Allah.

Bagi yang ingin mengunakan kaedah tersebut boleh tulis diruang komen “izinkan saya untuk beramal”. Insya Allah nanti saya ijazahkan.

Insya Allah.. ini hanya sebagai salah satu ikhtiar bagi merawat segala penya kit yg ada didalam tu buh badan kita. Jaga atikad kita, Kebergantungan kita hanya pada Allah swt. Sesungguhnya Allah yg menyembuhkan

وَاَ لْقِ مَا فِيْ يَمِيْنِكَ تَلْقَفْ مَا صَنَعُوْا ۗ اِنَّمَا صَنَعُوْا كَيْدُ سٰحِرٍ ۗ وَلَا يُفْلِحُ السّٰحِرُ حَيْثُ اَتٰى

wa alqi maa fii yamiinika talqof maa shona’uu, innamaa shona’uu kaidu saahir, wa laa yuflihus-saahiru haisu ataa

“Dan campakkanlah apa yang ada di tangan kananmu, nescaya ia menelan segala (benda-benda sihir) yang mereka lakukan, kerana sesungguhnya apa yang mereka lakukan itu hanyalah tipu daya ahli sihir; sedang ahli sihir itu tidak akan beroleh kejayaan, di mana sahaja ia berada.”(QS. Ta-Ha 20: Ayat 69).

Sumber Artikel : Norazri Medzlan

Semoga perkongsian ini dapat memberi manafaat kepada semua. Insyallah, semoga semua dipermudahkan.

Sumber : myinfomaya

Continue Reading
Advertisement
2 Comments

2 Comments

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Trending

    MAJALAH ILMU