Connect with us

Kisah

Balu Kepada Pelawak Terkenal Abam Iaitu Siti Nurhidayah Mohd Ali Tampil Dengan Imej Baru Yang Lebih Cantik Berseri Dan Langsing, Tetapi Kekal Sopan

Avatar of kidin

Published

on

fhh

Balu Kepada Pelawak Terkenal Abam Iaitu Siti Nurhidayah Mohd Ali Tampil Dengan Imej Baru Yang Lebih Cantik Berseri Dan Langsing, Tetapi Kekal Sopan

 

Balu kepada pelawak terkenal Abam atau nama sebenarnya Syed Umar Mokhtar Syed Mohd Redzuan iaitu Siti Nurhidayah Mohd Ali menjadi perhatian pengikutnya. Tampil dengan penampilan baru yang lebih cantik berseri dan langsing, tetapi kekal sopan.

Kekal dengan imej sopan, tidak menghalang untuk Hidayah mengubah penampilannya kepada yang lebih baik dan berseri seperti yang dimuat naik di laman Instagram dan Tiktoknya.

Screenshot 2022 04 20 202300

Dalam perkongsiannya itu, bukan sahaja imej barunya menjadi tumpuan orang ramai, malah telatah anaknya juga menjadi bualan pengikutnya di ruangan komen yang mengatakan Hamzah kelakar seperti ayahnya.

Screenshot 2022 04 20 203531

Bukan itu sahaja, malah mereka juga memuji wajah anak kecil ini yang semakin besar semakin kacak dan hampir sama seperti wajah Allahyarham ayahnya.

Tidak ketinggalan, ada juga yang mendoakan yang terbaik buat mereka dan tumpang gembira melihat senyuman dan kegembiraan ibu dan anak ini.

Screenshot 2022 04 20 203827
Abam meninggal dunia pada 9 Februari 2020 di kediamannya di gombak akibat demam panas. Hidayah dan Abam telah mendirikan rumahtangga pada 8 Disember 2017. Dikurniakan seorang anak, iaitu Syed Uthman Hamzah Al-Juffrey.

Sumber : Instagram hidayah_hamzahh

 

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

MAJALAH ILMU