Connect with us

INFO

Terbongkar Rahsia penjual nasi ini cepat kaya raya

Published

on

Terbongkar Rahsia penjual nasi ini cepat kaya raya

Rahsia penjual nasi ini cepat kaya raya.. Ternyata.. Netizen: “Mantap habis…” Anda boleh scroll ke bawah tonton video terus, untuk mengetahui info yang lebih lanjut dan lengkap.

Sedikit info mengenai Penjual tepi jalan: Penjual tepi jalan adalah sebahagian daripada ekonomi bandar di seluruh dunia, yang menawarkan akses mudah ke pelbagai barangan dan perkhidmatan di ruang awam. Mereka menjual segala-galanya dari sayur-sayuran segar kepada makanan yang disediakan, dari bahan binaan untuk pakaian dan kraf, dari elektronik pengguna hingga pembaikan auto ke potongan rambut.

Penjual tepi jalanan juga menambah daya hidup kepada kehidupan bandar dan di banyak tempat dianggap sebagai asas kepada warisan sejarah dan budaya. Misalnya, penjual jalanan yang menjual chai, yang disebut “chai-wallahs,” adalah bahagian penting dari warisan budaya India. Ada juga penjual tepi jalan yang sungguh kretif dan dapat menarik perhatian orang ramai. Lihat saja cara mereka menjual dan stall yang mereka gunakan ada sebahagian memang sangat kretif dan boleh menarik perhatian orang ramai.

Video di bawah memaparkan seorang penjual nasi di tepi jalan yang menjadi kaya raya dalam masa yang singkat dengan hanya jual nasi jer. Apa rahsia nya? Jom mari kita tonton video di bawah. Terbongkar!! Rahsia penjual nasi ini cepat kaya raya.. Ternyata.. Saksikan

Sila tonton video:

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

error: Content is protected !!