Connect with us

SEMASA

Tawaran Diskaun Saman PDRM 30% Bermula 26-27 Julai 2022

Avatar of Admin NP

Published

on

Diskaun Saman PDRM 30%

Tawaran Diskaun Saman PDRM 30% Bermula 26-27 Julai 2022

Sukacita dimaklumkan, sempena Ekspo Kerjaya JaminKerja Keluarga Malaysia 2022, anda berpeluang menikmati tawaran diskaun saman trafik PDRM bagi saman yang terpilih.

Jangan lepaskan peluang ini!


Saman PDRM 30%

Diskaun Saman PDRM 30%

Saman PDRM 30% ini ditawarkan sempena Ekspo Kerjaya JaminKerja Keluarga Malaysia yang akan berlangsung di Pusat Dagangan Dunia Putra Kuala Lumpur (WTCKL) pada 23 hingga 27 Julai 2022 ini, bermula pada jam 9.00 pagi – 5.00 petang.

Manakala, tawaran diskaun saman PDRM itu berlangsung selama 2 hari bermula 26 dan 27 Julai 2022 dari jam 9.00 pagi hingga 3.00 petang di Kaunter Bayaran Saman yang akan dibuka di tapak acara.

BACA JUGA: UPUOnline | Cara Semakan Permohonan & Rayuan (Lepasan SPM)


Cara Semakan

Anda boleh membuat beberapa cara semakan saman-saman yang lalu secara atas talian:


Program Lain Ekspo Kerjaya JaminKerja Keluarga Malaysia

Selain itu, terdapat pelbagai program menarik turut dianjurkan antaranya ialah kaunter perkhidmatan pelbagai Kementerian dan agensi terus kepada rakyat.

Disamping itu, Karnival anjuran Pertubuhan Keselamatan Sosial (PERKESO) turut mengadakan sesi temuduga dengan lebih daripada 30,000 peluang pekerjaan tersedia khas buat para pencari kerja. Para pengunjung boleh mendaftar di pautan berikut: www.myfuturejobs.gov.my/careerfair 


Maklumat Lanjut & Pertanyaan

Sekiranya anda mempunyai sebarang pertanyaan atau ingin mengetahui maklumat lanjut, sil layari media sosial rasmi Keluarga Malaysia atau facebook Ministry of Transport Malaysia 

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

MAJALAH ILMU