Connect with us

SEMASA

Pekerja kilang m4ut selepas kereta yang dipandunya terbab4s ke kawasan anak sungai, beliau sempat menghubungi balai poIis untuk meminta bantuan namun, beliau ditemui dalam keadaan j4sad yang sudah tidak bernywa

Avatar of kidin

Published

on

yfvj

Pekerja kilang m4ut selepas kereta yang dipandunya terbab4s ke kawasan anak sungai, beliau sempat menghubungi balai poIis untuk meminta bantuan namun, beliau ditemui dalam keadaan j4sad yang sudah tidak bernywa

Sbak Allahu,Mendapat perkhabaran du kacita sepupu ku yg jauh disana, Abg Ngah Lokman Nur Hakim telah kembaIi kerahmatuIIah akibat nhas jalanraya di Bukit Pu tus, Seremban.

Seorang pekerja kil4ng m4ut selepas kereta yang dipandunya terbab4s ke dalam kawasan anak sungai di Kilometer 15 Jalan Seremban-Kuala Pilah di sini malam tadi.

g

Beliau terbab4s ke g4ung dan dikhabarkan beliau sempat menghubungi balai poIis untuk meminta bantuan namun, pencarian petang tadi sia2, Beliau ditemui malam tadi dengan keadaan j4sad yang sudah tidak bernyw4. Semoga r0h arwh Abg Hakim dicucuri rahmat dan ditempatkan dikalangan orang2 yang beriman Aminn. AlFatihah.

Buat Paklang Maklang, adk beradik, saudara mara dan yang mengenali beliau, moga kita semua tabah menghadapi ujian ini- Raizarul Azran Ruslan.

Ketua PoIis Daerah Kuala Pilah, Superintenden Amran Mohd. Ghani berkata, dalam kejadian jam 9 malam itu, mngsa, Lokman Nurhakim Ariffin, 33, mninggaI dunia di tempat kejadian selepas mengalami keced3raan di kepaIa dan tangan.

j

Sias4tan awal mendapati, kemaI4ngan berlaku semasa mngsa yang memandu kereta Proton Saga dalam perjalanan dari Seremban menuju ke Kuala Pilah. Apabila sampai di lokasi kejadian, dipercayai mngsa hiIang kawaIan dan terbab4s sehingga ke dalam anak sungai di bahu jalan sebelah kiri arah Kuala Pilah.

Mngsa mningg4I dunia di tempat kejadian akibat daripada kem4Iangan tersebut,  Myat mngsa dibawa ke Unit F0rensik Hspital Tuanku Ampuan Najihah, Kuala Pilah bagi tujuan bdah si asat,” katanya dalam kenyataan hari ini. Amran berkata, si.asatan lanjut masih diteruskan dan k.es disi.asat di bawah Sksyen 41 (1) Akta Pengangkutan Jalan 1987.

Sumber: utusan

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

MAJALAH ILMU