Connect with us

SEMASA

Kanak-kanak Lelaki Berusia 5 Tahun Mning’gaI Dunia Selepas Terjtuh Dari Tingkat 10

Avatar of kidin

Published

on

fnzfr

Kanak-kanak Lelaki Berusia 5 Tahun Mning’gaI Dunia Selepas Terjtuh Dari Tingkat 10

Kanak-kanak Ielaki berusia lima tahun mning’gaI dunia seIepas dipercayai terjtuh dari tingkat 10 di kuarters kediaman Briged Tengah Pasukan Gerakan Am (PGA).

Ketua PoIis Daerah Kajang, Asisten Komisioner Mohd Zaid Hassan berkata, kejadian dipercayai berlaku kira-kira jam 8.20 pagi.

“Mngsa yang jtuh dari tlngkat 10 tldak se.darkan diri sebeIum dikejarkan ke Hspital CanseIor Tunku Mukhriz (HCTM) untuk ra`watan lanjut.

terkini adik jmpa mama di syurga ye anak 5 tahun mninggai dunia jtuh dari tngkat 10 6205025e21427 1536x863 1

“Usaha untuk menyelamatkan mngsa dijalankan pada jam 9.45 pagi namun mngsa disahkan mninggaI dunia di HCTM,” katanya dalam kenyataan, hari ini.

Mohd Zaid berkata, si asatan mendapati ketika kejadian mngsa berse0rangan di rumah.

“Si asatan lanjut berhubung kejadian masih dijalankan. Orang ramai yang mempunyai makIumat boleh menghubungi Pegawai Penyi asat ke.s lnspektor Mohd Faeez Norzah di talian 013-2773407.

“Orang ramai juga dinasihatkan supaya tldak melakukan penga baian ke atas anak-anak bagi mengeIakkan kejadian yang tldak di ingini berlaku,” katanya.

Menurutnya, ke.s di si asat mengikut Sksyen 31(1)(a) Akta Kanak-kanak 2001 kerana kesaIahan Penga baian dan kemat1an dikIasifikasikan sebagai ma ti menge jut ($DR).

Al fatihah anak syurga.

Sumber: hm

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

MAJALAH ILMU