Connect with us

SEMASA

Datuk Aliff Syukri Mohon Maaf Bimbang Umur Tldak Panjang, Beliau Juga Memohon Doa Orang Ramai Supaya Cepat Sembuh Selepas Disahkan Dijangklti vlrus C0vldl9 Tahap Tiga

Avatar of kidin

Published

on

uygfiuf9i

Datuk Aliff Syukri Mohon Maaf Bimbang Umur Tldak Panjang, Beliau Juga Memohon Doa Orang Ramai Supaya Cepat Sembuh Selepas Disahkan Dijangklti vlrus C0vldl9 Tahap Tiga

Ushawan popular, Datuk Aliff Syukri membuat pendedahan menerusi Instagramnya memohon doa orang ramai selepas dia telah disahkan dijangklti vlrus C0vldl9 tahap tiga. Aliff yang kini sedang menerima rawatan di sebuah hospital.

“Kepada semua sahabat atau sesiapa sahaja yang mengenali saya, saya memohon kemaafan sekiranya pernah menyakiti awak, maaf sekiranya pernah terkasar, maaf sekiranya pernah mengumpat, termakan sengaja atau pun tidk.

E7B530F9 63BE 40E1 B5D8 D1E0B4F4AD51

“Sesungguhnya yang buruk itu datang daripada saya dan yang baik datang daripada Allah.

“Rasa lega sudah mohon maaf pada semua, tkut-tkut umur saya tldak panjang,” tulis Aliff dalam Instagramnya.

Dalam pada itu, Aliff turut memberitahu dia kini dirawat di hospital kerana vlrus tersebut sudah sampai ke bahagian paruParunya.

201F83B3 A545 4B75 9FB3 F83B883D99CD

“Doakan saya cepat sembuh kerana saya dijangklti C0vld tahap tiga melibatkan paruParu saya. Saya telah ditahan di wad hospital untuk rawatan rapi. Doa kalian amat saya hargai,” tulisnya lagi.

Aliff yang baru sahaja pulang daripada percutian di Turki bersama keluarganya baru-baru ini telah di masukkan ke hospital sejak semalam.

5FA8595B 99A8 4C07 91FB F53C695F075B

Sementara ahli keluarganya yang lain hanya menjalani kuarantin kendiri di rumah. Terdahulu, Aliff meluahkan rasa sedihnya apabila resort miliknya, Sugeh Hill Exclusive Eco Resort yang terletak di Janda Baik, Pahang hampir musnah dalam musibah banjir yang melanda beberapa buah negeri sebelum ini.

B17199AA 3736 4BCD A58B 5ABE8AD937D5

Ketika kejadian banjir tersebut, Aliff sedang bercuti di Istanbul, Turki.

Sumber : K ONLINE

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

MAJALAH ILMU