Connect with us

SEMASA

Datuk Aliff Syukri Mohon Maaf Bimbang Umur Tldak Panjang, Beliau Juga Memohon Doa Orang Ramai Supaya Cepat Sembuh Selepas Disahkan Dijangklti vlrus C0vldl9 Tahap Tiga

Published

on

Datuk Aliff Syukri Mohon Maaf Bimbang Umur Tldak Panjang, Beliau Juga Memohon Doa Orang Ramai Supaya Cepat Sembuh Selepas Disahkan Dijangklti vlrus C0vldl9 Tahap Tiga

Ushawan popular, Datuk Aliff Syukri membuat pendedahan menerusi Instagramnya memohon doa orang ramai selepas dia telah disahkan dijangklti vlrus C0vldl9 tahap tiga. Aliff yang kini sedang menerima rawatan di sebuah hospital.

“Kepada semua sahabat atau sesiapa sahaja yang mengenali saya, saya memohon kemaafan sekiranya pernah menyakiti awak, maaf sekiranya pernah terkasar, maaf sekiranya pernah mengumpat, termakan sengaja atau pun tidk.

“Sesungguhnya yang buruk itu datang daripada saya dan yang baik datang daripada Allah.

“Rasa lega sudah mohon maaf pada semua, tkut-tkut umur saya tldak panjang,” tulis Aliff dalam Instagramnya.

Dalam pada itu, Aliff turut memberitahu dia kini dirawat di hospital kerana vlrus tersebut sudah sampai ke bahagian paruParunya.

“Doakan saya cepat sembuh kerana saya dijangklti C0vld tahap tiga melibatkan paruParu saya. Saya telah ditahan di wad hospital untuk rawatan rapi. Doa kalian amat saya hargai,” tulisnya lagi.

Aliff yang baru sahaja pulang daripada percutian di Turki bersama keluarganya baru-baru ini telah di masukkan ke hospital sejak semalam.

Sementara ahli keluarganya yang lain hanya menjalani kuarantin kendiri di rumah. Terdahulu, Aliff meluahkan rasa sedihnya apabila resort miliknya, Sugeh Hill Exclusive Eco Resort yang terletak di Janda Baik, Pahang hampir musnah dalam musibah banjir yang melanda beberapa buah negeri sebelum ini.

Ketika kejadian banjir tersebut, Aliff sedang bercuti di Istanbul, Turki.

Sumber : K ONLINE

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

error: Content is protected !!