Connect with us

SEMASA

Baru Dua Bulan Kahwin, Penghantar Makanan Foodpanda Mavt Selepas Merempuh Sebuah Kereta

Published

on

Baru Dua Bulan Kahwin, Penghantar Makanan Foodpanda Mavt Selepas Merempuh Sebuah Kereta

Penghantar makanan Foodpanda mavt selepas motosikal yang ditungganinya merempuh sebuah kereta dalam kejadian di simpang empat, Jalan Kuarters KLIA, Nilai, dekat sini, petang semalam.

Dalam kejadian pukul 5.15 petang itu, mangsa, Azreeq Azri, 26, mening_gal dunia di tempat kejadian selepas mengalami kecedera_an di kepala.

Ketua Polis Daerah Nilai, Superintenden Mohd. Fazley Ab. Rahman berkata, siasatan awal mendapati, ketika kejadian mangsa dari arah Bandar Enstek, dekat sini menuju ke Kuarters Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur (KLIA).

“Apabila sampai di tempat kejadian, mang_sa sedang bergerak terus telah melanggar sebuah kereta Perodua Alza yang tiba-tiba datang dari simpang arah kanan. Mang_sa lalu jatuh di atas jalan.

“Akibat pelangga_ran, mang_sa mavt di tempat kejadian dan dibawa Unit Forensik Hospital Tuanku Ja’afar (HTJ) di sini untuk tujuan be_dah siasat,” katanya dalam kenyataan hari ini.

Ujar beliau, pemandu kereta tersebut yang merupakan seorang lelaki berusia 27 tahun bagaimanapun tidak mengalami sebarang kecederaan.

“Siasatan lanjut masih diteruskan dan kes disiasat di bawah Seksyen 41 (1) Akta Pengangkutan Jalan (APJ) 1987,”

Sumber : utusan online

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

error: Content is protected !!