Connect with us

SEMASA

“Nampak jelas dia ditoIak” Dalam video yang diambil dari sebuah CCTV sekitar kawasan kejadian, kelihatan seperti pelakon Thailand Tengmo Nida Patcharaveerapong telah dit0lak dari bot dinaikinya oleh seorang individu lain

Avatar of kidin

Published

on

dverbf

“Nampak jelas dia ditoIak” Dalam video yang diambil dari sebuah CCTV sekitar kawasan kejadian, kelihatan seperti pelakon Thailand Tengmo Nida Patcharaveerapong telah dit0lak dari bot dinaikinya oleh seorang individu lain

Rakyat Malaysia masih lagi mengikuti perkembangan terkini inslden yang telah meng0rbankan seorang pelakon Thailand Tengmo Nida Patcharaveerapong yang tercampak dari bot. Malah ada saja individu yang boleh menjadi translator bantu untuk menerangkan tentang bukti-bukti terkini mengenai kejadian penuh mlsteri berkenaan.

Saluran TV Amarin terus diterbitkan imej dipercayai bukti baharu klsah pelakon Tangmo Pattaratida terjatvh di Sungai Chao Phraya.

Secara khusus, saluran TV ini melaporkan pada a klip diambil dari rakaman CCTV yang pelik tindakan Gatick – pelakon pengurus.Flying Leaf” dengan subjek Robert di subuh pada 00:46 minit pada 25 Februari dua orang berjalan dari kawasan berhampiran Phibulsongkram 1 jeti ke lorong di permulaan jalan.

Ini adalah masa selepasnya Tangmo jatvh ke dalam sungai. Semasa pasukan penyelamat sedang mencari pelakon, CCTV merakam detik Gatick sedang berjalan bersama Robert di sebuah lorong kecil.

Seterusnya, kedua-duanya pergi ke kaki jalan pada awal jalan dan telah diambil oleh sebuah kereta putih. Orang ramai mempersoalkan ke mana perginya kedua-duanya satu sama lain selepas kemlangan Tango.

IMG 20220306 210601 1

Gatick dan Robert pergi bersama pada 00:46 pagi pada 25 Februari selepas Tango jatvh ke dalam sungai.

CCCE0B15 8B6B 4712 A83E 2701043AB0D5

Mereka berdua menaiki sebuah kereta putih dan meninggalkan kereta itu marina.

E4EC7BA4 3A1B 4776 89EC 88F4D89D17CA

Ini membuatkan orang ramai mempersoalkan Gatick kesakslan sebelumnya.

Dalam keterangan terdahulu, Gatick berkata demikian, selepas pasukan penyelamat tiba di marina, kumpulan itu “pulang ke rumah” Gatick sendiri masuk ke dalam kereta untuk pergi Rumah Tango kerana bimbang tentang rumahnya anak perempuan ditinggalkan sendirian.

Namun, dalam CCTV di kediaman Tango pada awal pagi 25 Februari, masa selepas pelakon itu kemlangan. Gatick memandu dirinya kembali dalam sebuah kereta hitam pada 3:36.

B58A063C C4F9 42BF ADFB 31C7BDB2425F

Bukti terbaru juga, nampak jelas seperti Tengmo
ditolak dari bot oleh individu lain

Selain itu, terdapat juga satu rakaman CCTV lain yang sempat tersebar dan menjadi tanda tanya.

Dalam video yang diambil dari sebuah CCTV sekitar kawasan kejadian, kelihatan seperti Tengmo telah dit0lak dari bot dinaikinya oleh seorang individu lain.

Khabarnya, pihak p0lis juga telah menjumpai sebuah bot yang sebenar-benarna terlibat dalam inslden tersebut sebelum ditukar oleh svspek.

Vlde0 Cctv bukti terbaru :

RAKAMAN video seorang wanita menangis sambil meminta tolong didakwa dirasuk roh mendiang Tangmo Nida menjadi tular di aplikasi TikTok.

Menerusi akaun Rawangtan, video berdurasi seminit itu memaparkan seorang wanita meraung sambil memberikan petunjuk lokasi mayat Tangmo.

Video itu dimuat naik di aplikasi berkenaan sehari sebelum penemuan mayat aktres berusia 38 tahun itu pada Sabtu lalu.

Dalam klip berkenaan, wanita berkenaan yang tidak dapat dipastikan identiti itu memberitahu dia sudah lemas dan kesejukan di bawah jambatan.

KK

Wanita dirasuk roh Tangmo Nida.

“Tolong saya sejuk. Saya dah tak larat. Saya ada di jambatan. Saya lemas dalam air. Betul-betul saya sejuk!

“Sesiapa sahaja tolong saya. Mereka tangkap saya dan tenggelamkan saya. Mereka tak bagi saya naik atas. Saya dah mati.Tolong saya, saya dah tak larat. Emak dan ayah tolong, Phi Baht (nama seseorang yang tak dikenali).

Wajah terakhir Tangmo sebelum jatuh bot dan ditemui lemas.

“Phi Baht duduk dekat bot sahaja, tak tolong saya pun. Phi Baht tak nampak ke? Kenapa bodoh? Kenapa tak buat apa-apa? Tak cari saya pun,” kata wanita yang dirasuk itu.

Video dirasuk roh Tangmo itu menerima lebih 12 juta tontonan dan hampir 800,000 tanda suka.

TONTON VIDEO WANITA DIRASUK INI!

Untuk rekod, mayat Tangmo Nida dijumpai oleh pasukan penyelamat tempatan selepas tiga hari hilang dipercayai lemas.

Mayatnya ditemui terapung di sungai sekitar 300 meter dari Pibulsongkram Pier, Nonthaburi, Bangkok, kira-kira 1 kilometer dari lokasinya terjatuh.

Pegawai bahagian Forensik Hospital Umum Polis, Kol Pol Naphat Natthasumon mengesahkan kematian Tangmo akibat lemas kerana terdapat lumpur pada bahagian paru-paru.

Dalam perkembangan lain, pihak polis sedang menyiasat lima individu yang turut berada di dalam bot sama yang dinaiki Tangmo.

Sumber : blogtuan.info / Kisah Dunia / ihangat

 

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

MAJALAH ILMU