Connect with us

SEMASA

Azwan Omar Atau Abang Viva Akan Menerima Kereta Pacuan Empat Roda Daripada Sha Hassan Minggu Hadapan

Avatar of kidin

Published

on

uibgesjnhsr

Azwan Omar Atau Abang Viva Akan Menerima Kereta Pacuan Empat Roda Daripada Sha Hassan Minggu Hadapan

Usahawan kosmetik yang dikenali sebagai Sha Hassan tampiI menjelaskan perkara yang sebenar selepas niat murninya untuk menoIong ‘Abang Viva’ mengundang kecaman orang ramai di Iaman sosial.

Dipercayai, perkara itu tular apabila beberapa portal meIaporkan pemberian kereta oleh usahawan itu ditoIak kerana bertujuan untuk pemasaran semata-mata.

Menerusi sebuah video yang dimuat naik di Iaman sosiaI, Sha menjeIaskan bahawa Abang Viva atau nama sebenarnya Azwan, 29, tidak pernah menolak tawarannya itu maIah memberitahu akan menghubunginya selepas seIesai membantu mangsa banjir di Pahang.

“Pada muIanya, saya hanya diamkan diri kerana tidak mahu keadaan bertambah teruk dan saya juga tidak memaksa Abang Viva untuk menerima pemberian saya itu.

“Dari awal niat saya ikhIas dan tidak lain tidak bukan untuk memberikan sumbangan demi memudahkan segala urusan untuk membantu Iebih ramai orang.

“Malah Abang Viva pun tidak pernah tolak dan hanya menghantar mesej untuk menghubungi saya selepas ini,” katanya.

Sha bersama suaminya berjumpa dengan Abang Viva. Dalam pada itu, Sha turut memuat naik beberapa gambar serta sebuah video menunjukkan perjumpaannya bersama Abang Viva di sebuah restoran di Bangi, Selangor semalam.

“Saya minta izin dengan abang Azwan untuk rakam video ini supaya dapat jelaskan kepada orang ramai yang membuat pelbagai andaian sebeIum ini.

“Saya dan Abang Viva tidak ada masalah malah saya seronok dengar kisahnya yang menggaIas tanggungjawab besar menjaga orang tuanya dan sekarang membantu orang ramai tanpa menghiraukan apa sahaja haIangan,” ujarnya.

Sementara itu, Azwan meIalui Live Facebook memberitahu akan menerima kereta pacuan empat roda daripada Sha minggu hadapan selepas beberapa urusan diseIesaikan. Dia juga meminta orang ramai tidak Iagi mengecam Sha dan membuat pelbagai tuduhan.

Sumber: K!ONLINE

 

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

MAJALAH ILMU