Connect with us

Kisah

Ibu Kongsi Gambar Anak ‘Glow Up’ Buat Netizen “Taktaula Dosa Mamy Yang Mana Hahaha”

Avatar of nuraimialyaa

Published

on

toi

Setiap ibu bapa pasti tidak sabar menanti saat kelahiran cahaya mata mereka. Sudah  tentunya itu  saat yang dinanti-nanti selepas penat lelah hamil selama 9 bulan.Seperti kisah yang tular baru-baru ini dimana seorang ibu yang berkongsi wajah anak nya selepas bersalin mencuri perhatian ramai.

Menerusi video yang dimuat naik oleh @fykashafei di laman TikTok, dapat kita lihat anaknya itu berkulit sedikit gelap ketika dilahirkan sehinggakan wanita ini sempat berseloroh mengatakan dia sendiri tidak tahu dimana silapnya.

Ibu Kongsi Gambar Anak ‘Glow Up’ Buat Netizen Geram

a78

“Mamy tak tahu la dosa mamy yang mana mengata siapa hahahaha ..” ujarnya di ruangan kapsyen.

Bagaimana pun, menerusi gambar lain yang turut dikongsikan dalam video yang sama, anaknya itu berubah menjadi semakin cerah hari demi hari bahkan ‘glow up’ nya itu membuatkan ramai yang geram.

Difahamkan, anaknya itu terkena penyakit kuning yang agak lama daripada selepas dilahirkan sehingga tamat tempoh berpantang.

“Taktaula Dosa Mamy Yang Mana Hahaha”

a68 1

Tidak cukup dengan itu, wanita ini juga akui geli hati apabila mengingat kembali saat anaknya dilahirkan malah dia dan suami menyangka warna kulit anaknya itu akan kekal namun sangkaan mereka salah.
Meninjau di ruangan komen, rata-rata warga netizen terhibur melihat perkongsian yang dikongsikan oleh wanita ini.

photo 2022 07 25 14 02 56

Dalam masa yang sama, ada juga yang berkongsi pengalaman di mana kulit anak berubah menjadi sendikit gelap oleh kerana penyakit kuning yang dialami ketika lahir.

Video tular di TikTok :

Sumber:Yoy.my

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

MAJALAH ILMU